АВОКАДО: АМЕРИКАНСЬКИЙ КЛАДЕЗЬ ЗДОРОВ'Я

Завдяки великій кількості вітамінів, клітковини, протеїнів, антиоксидантів і корисних жирів авокадо при прийомі в їжу посилює властивості інших продуктів, підвищуючи здатність організму вбирати і ефективніше засвоювати будь-які жиророзчинні поживні речовини. Авокадо високо цінували ацтеки, для яких воно було одним з улюблених продуктів харчування. Також вони змащували його м'якоттю шкіру, захищаючи її від сильних вітрів, і волосся - для сили і зростання.

КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ

ПІДТРИМКА ДЛЯ ІМУНІТЕТУ
Авокадо багате на вітамін Е, який зміцнює імунну систему і посилює циркуляцію крові.

ПОТУЖНИЙ АНТИОКСИДАНТ
Чисте масло авокадо глибоко проникає в шари шкіри. Його натуральні стероїди, стероліни, покращують вироблення колагену і борються з пігментацією. Завдяки високому рівню змісту кислот омега-6 і вітамінів Е і А успішно бореться з вільними радикалами, усуває свербіння і запалення, пом'якшує потріскану або шорстку шкіру.

РОЗКІШНІ БЛИСКУЧІ ВОЛОССЯ

Жирні кислоти, що містяться в олії авокадо, полегшують розчісування волосся. Масло авокадо, як в чистому вигляді, так і в складі шампуню або кондиціонера, глибоко проникає в волосся, склеює посічені кінчики і дарує волоссю блиск.
Особливо корисно для пошкодженого волосся: повертає їм сяйво, роблячи густими і сильними.

ЧИСТА ШКІРА

Авокадо чудово впливає на шкіру голови, сприяє росту волосся, запобігаючи появі лупи, очищаючи волосяні фолікули, а також усуваючи роздратування шкіри від укладань.